A mai világban a kerékpározás a túl nagy forgalom miatt hihetetlen koncentrációt igényel és túl sok veszéllyel jár. A SmartHalo okos bringa rendszerével a kerékpározás újra fesztelenné válhat. A kormányra szerelt fénysávokat használó eszköz rengeteg beépített hasznos funkcióval bír. Egy valódi okos eszközt kapunk a bringázásunkhoz.

Okos bringa

 

Navigáció


Az eszközön található fényjelzésekkel sarokról sarokra navigál. Végigvezet a leggyorsabb és legbiztonságosabb útvonalon.
Ha nagyobb kihívásra vágysz, akkor működhet úgy is, mint egy digitális iránytű, és csak a célodat mutatja meg. De hogy hogyan jutsz oda, az már rajtad múlik.
Ha hosszú volt a napod és már nem emlékszel, hogy reggel pontosan hol hagytad a bringádat, akkor az alkalmazás megmutatja térképen az utolsó ismert helyzetét.

Videó!



 

Világítás


Ha besötétedik, akkor látni és látszani kell.
A SmartHalo automatikusan bekapcsol, ha egy bizonyos szint alá csökken a természetes fény. Ha pedig vége a kerekezésnek, máris automatikusan lekapcsol. Hihetetlen, nem?

Okos bringa

 

Biztonsági rendszer


Segít védekezni a lopások ellen. Egy belső mozgásérzékelő bármilyen tartós gyanús mozgolódásra bekapcsolja a figyelmeztető fény és hangjelzést.
A riasztórendszer deaktiválódik, ha a telefonod az eszköz közelébe kerül. Ha a telefonodat elhagytad vagy lemerült, akkor pedig egy egyéni kóddal tudod kikapcsolni a riasztást.

 

Fitnesz


A kijelzőn a fénycsík segítségével azonnal láthatóvá válik az aktuális sebességed.
Amint felpattansz a biciklidre és elkezdesz tekerni a SmartHalo azonnal elkezdi mérni a teljesítményedet. Nem kell hozzá elővenni a telefonodat, nem kell semmit sem lenyomnod, nem kell semmit sem elindítanod.

Ha szeretnéd felülmúlni önmagad, csak állítsd be a fitness céljaidat az alkalmazásban és közvetlenül a kormányon keresztül nézheted a fejlődésedet.

Okos bringa

 

Asszisztencia


Bringázás közben gyakran lemaradunk fontos hívásokról és üzenetekről az utcazaj miatt. Mostantól ez nem fog előfordulni, mert azonnali hívás és üzenet jelző funkciót is beleintegráltak az eszközbe.

Az eszköz bármelyik hagyományos kerékpárra felszerelhető különösebb beavatkozás nélkül. Egy töltéssel 3 hétig lehet használni, ha naponta 1 órát bringázol. Ha pedig lemerült, akkor egy USB kábel segítségével könnyedén fel tudod tölteni.

Okos bringa

 

Az alkalmazás (iOS, Android) a lehető legegyszerűbb kialakítást kapta. Az egyes funkciók színkódot kaptak, így pontosan fel tudod ismerni, hogy most épp melyik részét használod.


Forrás: smarthalo.bike