Üzlet: 06-20-776-2494 | Szerviz: 06-20-779-8509
Kosár részösszeg:  Ft0.00

Egyedi ajánlat cégeknek és nagycsaládosoknak

Cégünk személyre szabott ajánlatot tud adni önkormányzatoknak, cégeknek, szervezeteknek, intézményeknek, vállalatoknak, vállalkozásoknak, társaságoknak és végül, de nem utolsó sorban nagycsaládosoknak.

Már három vagy annál több kerékpár, kerékpár utánfutó vagy kerékpárszállító vásárlása esetén jelentős kedvezmény!

A kerékpározás egyre népszerűbb hazánkban. Országszerte a kerékpárutak egyre gyorsabb ütemben épülnek, egyre több kedvezmény illeti a biciklivel munkába járókat és egyre többen váltják fel az autós közlekedést tekerésre. Nem is csoda! Hiszen kerékpározni egészséges, stresszoldó és szórakoztató. Nem beszélve a nagyvárosi dugókról, ahol kerékpárral sokszor gyorsabban lehet haladni mint autóval vagy tömegközlekedési eszközzel.

A kiszivárgott hírekből úgy tűnik, a kormány adókedvezményekkel támogatná a biciklis közlekedést. A javaslat szerint a munkaadók lehetőséget kapnak arra, hogy hatékonyabban támogathassák a munkába kerékpárral járókat, például kedvezményes adóterhek mellett vásárolhatnak új kerékpárt az alkalmazottaiknak. Tulajdonképpen a Nyugat-európai városokban bevált megoldásokat igyekeznek meghonosítani. Több nemzetközi példa is van arra, hogy adókedvezményekkel a munkáltatók is érdekeltté tehetők a biciklis közlekedésben.

A magyar gazdaság szereplői között már több olyan vállalkozás van, ahol nincs hagyományos cégautó flotta, mert autók helyett inkább kerékpárokat adnak a munkavállalóknak, valamint bringatárolókat, öltözőket, tisztálkodási lehetőséget biztosítanak dolgozóiknak. Egyszóval kerékpár flottát tartanak fenn.

Cégünk vállalja Budapesten és Budapest 50 kilóméteres körzetében (távolabbi település megegyezés szerint), hogy a forgalmazott kerékpár márkák választékából termékbemutatóval egybekötött teszt kerékpározást tart. Így például a hazai Csepel, Hauser és Gepida márkákból vagy a méltán jóhírű cseh 4Ever kerékpárokból tudunk ízelítőt adni. Ezen kívül az igen jó ár-érték arányú Z-Tech elektromos kerékpárokból is tudunk néhány típust bemutatni.
Bízunk benne, hogy az általunk forgalmazott kerékpárok elnyerik tetszésüket. A bemutató és a tesztbringázás semmilyen kötelezettséggel nem jár! Sőt örülünk annak, hogy lehetőséget kapunk :-)

 

Üdvözlettel. a Biciklicentrum csapata