Üzlet: 06-20-776-2494 | Szerviz: 06-20-779-8509
Kosár részösszeg:  Ft0.00

Gommer 24 háromkerekű 6 sebességes tricikli

Írjon véleményt a termékről elsőnek!

Normál ár: 149 900 Ft

Special Price 142 900 Ft

Gyors áttekintés

Gommer háromkerekű felnőtt tricikli 24 colos kerekekkel. 6 sebességes, láncváltós!
  • Gommer 24 háromkerekű 6 sebességes tricikli ezüst
  • Gommer 24 háromkerekű 6 sebességes tricikli fekete
* Amennyiben nem jelenik meg a legördülő menüben az ön által választott termék, akkor nincs raktáron.

* Kötelező mezők

Normál ár: 149 900 Ft

Special Price 142 900 Ft

A Gommer 24 háromkerekű felnőtt triciklit azoknak ajánljuk, akik biztonságosabban érzik magukat, ha nem két keréken kell egyensúlyozni. Lehet kényelmi szempontok alapján is vásárolni, de mindenképpen jó megoldás azoknak, akiknek szédüléses, koordinációs egészségügyi problémájuk van. A háromkerekűvel való közlekedés nem szégyen! Sőt, az utóbbi időben egyre többen vásárolják kényelmi szempontból. Nagy kosarában rengeteg dolog elfér, nem kell nyújtózkodni, görnyedni rajta, mert a kormány közelebb van, mint a kétkerekű kerékpárokon.

FONTOS! Ha soha sem ült még triciklin, akkor mindenképpen tanulni, gyakorolni kell a vele való közlekedést. Még annak is ajánlott így tennie, aki biztonsággal megy biciklivel. Javasoljuk, hogy válasszon sík terepet, ahol nincs forgalom és kérjen meg egy ismerőst vagy családtagot, hogy segítsen, azaz fogja a nyeregnél vagy tolja meg egy picit.

MIÉRT KELL MEGTANULNI TRICIKLIZNI? A háromkerekű kerékpárok az út egyeletlenségeinél, a lejtő felé fognak fordulni, akármilyen kis lejtés az. Pedálozáskor a baloldalra helyezett hajtás miatt jobbra szeretne kanyarodni a tricikli. A háromkerekű másképp kanyarodik mint a kétkerekű. Hirtelen, kis ívű kanyarban nem lehet a lábat földre rakva korrigálni. Hepehupás utakon a tricikli "furcsán" billeg és mindig a lejtés irányába "viszi el" a kormányt . Meg kell tehát tanulni korrigálni az út egyenetlenségeit. Nem szabat reflexből irányítani. Tulajdonképpen az egész fejben dől el, az agynak kell megtanulnia, megszoknia a triciklizést. Persze senkit nem szeretnénk elijeszteni a háromkerekűvel való közlekedéstől, éppen ellenkezőleg, biztosak vagyunk abban, ha szánnak rá időt és türelmesek, akkor élvezni fogják vele a mozgást.

MENNYI IDŐ KELL A MEGSZOKÁSHOZ? Nos ez változó lehet. Nem tehetség vagy intelligencia kérdése! Általában 1-3 hét, de van akinek ennél tovább tart.

MINDENKI EL TUDJA SAJÁTÍTANI? A válasz igen. Mindenképpen annyit kell gyakorolni vele, míg eltűnnek a pánikreakciók. Utána viszont szabadság, szerelem ;-)Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Gommer 24 háromkerekű 6 sebességes tricikli

További információ

Váz Acél 24"
Villa Acél 24", merev
Kormány Acél Kalin hajlított
Kormányszár Acél (180 x 22,2mm) KALIN
Nyereg Selle Royal széles duplarugós, fekete
Hátsó váltó Shimano
Féktest Első: patkófék; hátsó: szalagfék
Fékkar Saccon fekete
Fokozatok száma 6
Hajtómű Z-tengelyes 46T (170mm)
Középcsapágy 50mm-es beütős csészék
Lánc 1/2 x 1/8
Felni 24 x 1,75 (20-406)
Első agy Acél
Hátsó agy Acél
Külső gumi 24 x 1,75 (47-406)
Felszereltség Csomagtartó kosár, Első-hátsó prizma, Küllőprizmák, Láncvédő, Sárvédők
Gyártó Koliken
Forgalmazó BicikliCentrum
Garancia 1 év

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.