Üzlet: 06-20-776-2494 | Szerviz: 06-20-779-8509
Kosár részösszeg:  Ft0.00

Gepida

Gepida kerékpárok

A Gepida kerékpárok kiváló minősége, megbízható működése a modern gyártási technológiának köszönhető. A Gepida kerékpárok vázaira - a piacon szinte egyedülálló módon - örök vázgaranciát biztosít a gyártó. A Gepida bringák széles választéka megtalálható webáruházunkban, így mindenki megtalálja a számára megfelelő biciklit, legyen az trekking, városi, MTB, cross, elektromos, gyerek, összecsukható (folding), tandem, országúti vagy klasszikus kerékpárok. A Gepida kerékpárok Magyarországon készülnek, magyar fejlesztők és tervezők keze munkája által. A Gepida márka mára az egész országban és a határon túl is egyre ismertebbé válik.

 

 

Válassz Gepida kerékpárt!

A minőség záloga a folyamatos termékfejlesztés, kreatív tervezés, letisztult dizájn, precíz összeszerelés, a korszerű technológia és a jó ár-érték arány alkalmazása.

GEPIDA CITY

A városi kerékpárokra jellemző, hogy kiválóan felszereltek, illetve a kormány helyzete személyre szabható. Az agyváltós kerékpárok zárt váltó rendszere hosszú távú problémamentes működést garantál, mely sokkal kevésbé érzékeny az időjárási körülményekre.

GEPIDA ORSZÁGÚTI

Az országúti kerékpárokra jellemző a nagy sebesség elérésére, valamint nagy távolságok megtételére tervezett, kiváló geometriával, kis légellenállással rendelkező bringák.

GEPIDA MTB

A hegyi kerékpárokat úgy tervezték meg, hogy szinte minden terepen - erdőben, sziklás, durva utak - könnyedén haladjunk velük.

GEPIDA TREKKING

A trekking az egyik legsokoldalúbb kerékpár. Az erős váz és a magas minőségű fékek lehetővé teszik, hogy nehezebb csomagokkal is terheld a biciklit A csomagtartó 25 kg-ig terhelhető, rugós nyeregcső és teleszkóp segíti elő a kényelmes tekerést.

GEPIDA CROSS

A cross kerékpár a sportosabb, de kényelmes bringázás kedvelőinek kitűnő választás. Magába foglalja a sport- és túra kerékpárok jellemzőit, ráadásul könnyű terepen is elboldogul. Az összecsukható kerékpárok rendkívül praktikusak. Kialakításuk köszönhetően könnyen szállítható és tárolható.

GEPIDA PEDELEC

A Gepida elektromos kerékpárok pedállal hajtott, elektromos rásegítéssel működő biciklik. A rásegítés mértéke testre szabható, akár 45 km/óra sebességgel is haladhatunk vele az utakon. Bosch vagy GPDS szettel szerelik őket.

GEPIDA GYEREKBICIKLI

A gyermek kerékpárok gyártásánál nagyon fontos szempont, hogy a fiúk és lányok számára is tartós, szép és jól működő, minőségi bicajok készüljenek.

Nem található termék a megadott feltételekkel.