Üzlet: 06-20-776-2494 | Szerviz: 06-20-779-8509
Kosár részösszeg:  Ft0.00

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont-ok frekventált helyen található   és  hírlapüzletek. Ön a partnereink internetes áruházaiban vásárolt termékeket az ország 87 városában lévő, 226 Pick Pack Pont bármelyikén átveheti.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), míg Inmedio boltjaink bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek mostantól a csomagátvétel se jelentsen gondot!


Mikor érdemes a Pick Pack Pont-ot választanom?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.


Milyen előnyökkel jár számomra a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, a készpénzes fizetés mellett pedig lehetősége nyílik a bankkártyával történő fizetésre is, az ország 226 pontján. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetősége nyílik, átlagosan 8-20 óráig akkor, amikor Önnek a legkényelmesebb. Akár egy hétvégi bevásárlással is összekötheti!


Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

Megrendelése leadásakor ki kell választania az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pont-ot. A megrendelt csomagot a webáruház átadja munkatársainknak, majd annak Pick Pack Pont-ba érkezéséről értesítést küld Önnek. 5 munkanapon belül, az üzletek nyitva tartási idejében -átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig-, az Önnek legalkalmasabb időpontban veheti át csomagját, melyet készpénzzel és bankkártyával egyaránt kifizethet. Mostantól elfelejtheti a rohanást és a sok-sok órás várakozást a futárra!

 

Pick Pack Pontok listája

Amennyiben a szállítási módok közül a Pick Pack Pontot választod, a megrendelés folyamatában egy legördülő listából kiválaszthatod, a hozzád legközelebb eső átvevő pontot.