BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Adatvédelem

 

1.1 Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-56615/2012.


A 2M Sport Kft. mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért.


A regisztráció során ön által megadott információkat a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan és biztonságosan kezeljük. A 2M Sport Kft. személyes adatait csak a weboldalairól történő megrendelés - ajánlatkérés, hírlevél-küldés lebonyolításához az Ön hozzájárulása esetén tárolja. Az adatokat kizárólag a fent említett célokból igénybe vett közreműködőknek, a közreműködéshez szükséges mértékben továbbítja. Harmadik félnek külön értesítés nélkül a 2M Sport Kft. csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki az Ön személyes adatait.

Hozzáférés a személyes adatokhoz

A 2M Sport Kft. lehetővé teszi, hogy - azonosítása után - bármikor ellenőrizze, módosítsa vagy akár törölje személyes adatait.

A személyes adatok védelme

A 2M Sport Kft. szigorú elvek szerint védi a felhasználók személyes adatait, és teljes mértékben az általuk megadottak szerint jár el. Kiemelt figyelmet fordítunk adatai biztonságos tárolására is.

Adatkezelési alapelveink és gyakorlatunk összhangban van az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különösen tekintettel az alábbiakkal: 
1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény); 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.).
 
• A 2M Sport Kft. benyújtotta az adatvédelmi azonosító igényét a NAIH (Nemezeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) számára. A bejegyzést követően a kapcsolódó felületeken az azonosítót közzé fogjuk tenni.

 

1.2 A személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a vásárló a webáruház felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti. Kivételt képez ez alól a következő adatok törlése:

  • Egyedi azonosító
  • Név

1.3 A regisztráció törlése

A regisztráció törlését a vásárló az "Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse". elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán kérheti.

 

1.4 SimplePay adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a(z) 2M Sport Kft. (1164 Budapest, Garmada u. 6.) adatkezelő által a(z) www.biciklicentrum.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, email cím, lakcím, telefonszám, rendelésszám, rendelési érték.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff