BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Kerékpárok üzembe helyezése

Üzembe helyezés

Az üzembe helyezést minden esetben szakszerviz végzi. Az üzembe helyezés tartalmazza a kerekek centírozását, fékek- és váltók beállítását, a csavarok megfelelő nyomatékon való meghúzását, csapágyak zsírzását, keréknyomás ellenőrzését. A gyári összeszerelés ezekre nem terjed ki, így a kerékpár nem felel meg a közlekedésbiztonsági előírásoknak.
Üzembe helyezés kizárólag személyes átvétel esetén kérhető! Személyes átvétel esetén az üzembe helyezést ingyenesen elvégezzük.
Házhoz szállítás esetén a futárszolgálat a helytakarékos és biztonságos szállítás érdekében megköveteli a kiálló alkatrészek, például pedál, támasztókerék, kormány, stb. dobozba csomagolását, így azokat sem összeszerelni, sem beállítani nincs lehetőségünk.

Szervizhálózat, üzembe helyezés, garanciális javítás

A kerékpárok garanciafüzetében található ajánlott szerviz hálózat gyártótól függően, de bármely kerékpár szervizbe vihető a bicikli. A szerviz azért vállal felelősséget, hogy a munka, amit elvégezett megfelelő, a kerékpár biztonságosan használható. A kerékpárra a jótállást a gyártó vállalja!