BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

A csomagokat két futárcég szállítja.

  1. Az 1 méter oldalméretet meghaladó csomagokat, mint például kerékpárokat, vonóhorgos szállítókat, nagy kerékpártárolókat, tricikliket, stb. a Complexpressz a vele kötött szerződés értelmében a saját általános szerződési feltételei alapján szállítja.
  2. Az 1 méter oldalméretet NEM meghaladó csomagokat a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft. a vele kötött szerződés értelmében a saját általános szerződési feltételei alapján szállítja.

A kiszállítás díja Magyarország teljes területére érvényes. Külföldre szállítás díjairól érdeklődjön e-mailben a rendeles.biciklicentrum@gmail.com címen!

300 000 Ft feletti megrendelés esetén a vételár minimum 50%-át kérjük előlegként személyesen kifizetni vagy banki utalással kiegyenlíteni. Az esetleges vételár hátralékot átvételkor kell megfizetni.

A csomagolás ingyenes!

A 2MSport Kft. és az általa üzelemtetett Biciklicentrum.hu nem vállal a csomagok kiszállítására sem minimum, sem maximális határidőt, ugyanis ez függhet az árukészlettől, a beszállítóktól, a futárszolgálatoktól és egyéb körülményektől. Cégünk a tőle telhető leggyorsabb módon szolgálja ki a rendeléseket.

 

Házhoz szállítási díjak:

  1. 1 méter oldalméretet NEM meghaladó csomag és futóbiciklik - 1 990 Ft
  2. 1 méter oldalméretet meghaladó csomag: minden pedállal hajtott Kerékpár mérettől függetlenül, 5-ös kerékpártároló, Tartósínes hátsó kerékpárszállítók - 4 490 Ft
  3. Felnőtt Tricikli, Tandem kerékpár, Tandem szállító - 9 990 Ft
  4. Az elektromos kerékpárok szállítása egyedi díjazás szerint történik

 

Személyes átvétel

A megrendelt termék személyesen átvehető 1165 Budapest Újszász u. 45/B T. épület Garázs (Google: Biciklicentrum) nyitva tartási időben (H-P: 9-17 óra).
A személyes átvétel díja 0 Ft.
Kerékpár boltunkban kp-ban vagy utalással fizethet.
Ha még nem járt nálunk, térképet az Üzletünk menüpont alatt talál.

 

Banki utalás

Amennyiben banki utalással szeretné kiegyenlíteni a vételárat, kérjük az alábbi számlaszámra utalhatja.
FONTOS! - átutalás esetén kérjük, minden esetben várja meg munkatársunk visszaigazolását (nem egyenlő az automatikus visszaigazolással!).

Számlaszám (HUF): 10700770-69555895-51100005
Számlaszám (deviza): HU54-1070-0770-6955-5895-5000-0005
SWIFT: CIBHHUHB

Számlavezető pénzintézmény: CIB Bank
Kedvezményezett: 2M Sport Kft.
Közlemény rovatba kérjük, a megrendelés számát feltüntetni!