BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Rólunk

Kedves Kerékpárbarát!

A biciklicentrum.hu kerékpár, kerékpár alkatrész- és felszerelés webáruházban mindent megtalálsz, ami a kerékpározáshoz szükséges, akár tapasztalt bringás vagy, akár csak most ismerkedsz ezzel a remek közlekedési-, sport- és szabadidős eszközzel.Ha fontosak számodra az alábbi szempontok, akkor szerintem egymásra találtunk:

Kerékpár alkatrészek készleten és rendelésre

Kerékpár alkatrészekből is van bőven, de tudnod kell, hogy  ez csak ízelítő. Ha nem találod  a számodra megfelelőt, írj egy e-mailt a biciklicentrum@gmail.com címre és mi megszerezzük neked.

Tudásunkat megosztjuk veled

Kerékpáros blogunkat azért hoztuk létre, hogy amit mi megtanultunk a hosszú évek tapasztalatából (esetleg hibáiból), azt rendelkezésedre bocsássuk. Írásaink között olvashatsz, a megfelelő méretű kerékpár kiválasztásáról, a különböző gyártók és termék típusok közötti különbségekről, biztonságról, közlekedési és szerviz tanácsokról és sok minden másról.

Biciklik az egész családnak

Minden családtagod számára megtalálod nálunk az ideális kerékpárt. Ízelítő kínálatunkból: gyermekkerékpárok, városi bringák, trekking kerékpárok, országúti cangák, BMX / Triál, összehajtható (folding), elektromos kerékpár és még sorolhatnánk.