BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Rólunk

Kedves Kerékpárbarát!

A biciklicentrum.hu kerékpár, kerékpár alkatrész- és felszerelés webáruházban mindent megtalálsz, ami a kerékpározáshoz szükséges, akár tapasztalt bringás vagy, akár csak most ismerkedsz ezzel a remek közlekedési-, sport- és szabadidős eszközzel.Ha fontosak számodra az alábbi szempontok, akkor szerintem egymásra találtunk:

Kerékpár szerviz és üzlet egy helyen

Műhelyünkben több, mint 20 éve szervizelünk és építünk egyedileg bicikliket. Ha valaki, akkor mi biztosan tudunk neked segíteni abban, hogy mi a jó választás és mi nem az. Oldalunkon csak olyan minőségi termékeket találsz, amit magunk is szívesen használnánk.

Kínálatunkban megtalálod az új és használt kerékpárokat, felszereléseket, kiegészítőket és alkatrészeket.

Persze neked arra az egyre van szükséged, ami számodra a tökéletes választás. Ha nehéz eligazodnod a sokféle lehetőség között, vagy elbizonytalanodtál, bármikor hívhatsz minket egy baráti tanácsért a +36 20 776 2494 számon minden kötelezettség nélkül.

Kerékpár alkatrészek készleten és rendelésre

Kerékpár alkatrészekből is van bőven, de tudnod kell, hogy  ez csak ízelítő. Ha nem találod  a számodra megfelelőt, csak hívj nyugodtan a +36 20 779 8509 számon vagy írj egy e-mailt a szerviz@biciklicentrum.hu címre és mi megszerezzük neked.

Tudásunkat megosztjuk veled

Kerékpáros blogunkat azért hoztuk létre, hogy amit mi megtanultunk a hosszú évek tapasztalatából (esetleg hibáiból), azt rendelkezésedre bocsássuk. Írásaink között olvashatsz, a megfelelő méretű kerékpár kiválasztásáról, a különböző gyártók és termék típusok közötti különbségekről, biztonságról, közlekedési és szerviz tanácsokról és sok minden másról.

Biciklik az egész családnak

Minden családtagod számára megtalálod nálunk az ideális kerékpárt. Ízelítő kínálatunkból: gyermekkerékpárok, városi bringák, trekking kerékpárok, országúti cangák, BMX / Triál, összehajtható (folding), elektromos kerékpár és még sorolhatnánk.