BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Kerékpár márkáink, katalógusok

Kerékpár márkák leírásai, képes katalógusok. Schwinn Csepel, Gepida, Dema, Trans Montana kerékpárok valamint elektromos kerékpárok. Basil, Jefte Bike és Velotech táskák.

 

Schwinn Csepel kerékpár

A Csepel Zrt. Magyarországon teljes körű kerékpárgyártást folytat. Az 1928-ban Weiss Manfréd által alapított gyár az államosítást követően a Csepel Művek részeként működött tovább, és gyártotta a sokak által jól ismert Csepel bicikliket.
A rendszerváltást követően a gyárat elsőként privatizálták, majd amerikai-magyar vegyesvállalatként működött, Schwinn-Csepel néven. Több tulajdonosváltást követően, végül magyar tulajdonba került, ezzel garantálva vevőinknek a tradicionális Csepel kerékpárok gyártását is, a már megszokott kiváló minőségben, innovatív körülmények között.
Az egykori klasszikus biciklik egy része, mára ugyan átalakult - természetesen a kor igényeinek megfelelően - ám továbbra is készül néhány, a korabeli formákat felidéző darab is. Emellett számos modern bicikli is gyártásba kerül. Ilyenek a közkedvelt trekking, túra trekking, mountain bike és verseny vagy más néven országúti kerékpárok. Persze ne feledkezzünk meg a strapabíró fiú és lány gyerekbiciklikről sem.

Csepel kerékpár képes katalógus 2020

 

Gepida a magyar érdekeltségű kerékpárgyártó cég. Nevüket egy germán népről, a gepidákról kapták.
A Gepida kerékpárokat forgalmazó Olimpia Kft. története 1993-ban kezdődött, egy garázsból indult. Eleinte Olaszországból importáltak bicikliket. 1998-ban az Olimpia Kft. megvette a Gepida nevet. Még ebben az évben Budapest költöztek. A kétezres évekre már kibővült a választék, és külföldön is elkezdett terjedni a márka. 2008-ban dobták piacra az első Gepida elektromos kerékpárt, mely minőségi motorral és akkumulátorral rendelkezik. A pedelec rendszerű bringák Európa szerte ismertté váltak. A kerékpárok népszerűségét tovább növeli, hogy a gyártó örök garanciát vállal a kerékpárvázakra.
A legkedveltebb kerékpárok a városi, a cross trekking, a túra trekking és az MTB típusok.

Gepida kerékpár képes katalógus 2020

 

Dema kerékpár logo

A DEMA az egyik legrégebbi szlovák kerékpármárka. Több mint 25 éves tapasztalattal gyártanak kerékpárokat. Saját fejlesztésű, modern design és kiváló minőségű alkatrészek jellemzik. Tökéletesen lépést tartanak a legújabb trenddel, képesek a gyors változásra, így nagyban hozzájárulnak a minőségi kerékpározás élményéhez.
Miért válaszd a DEMA márkát?
• Azon ritka gyártók közé tartoznak, akik, saját fejlesztésű elektromos motorral szerelik fel az e-bike-okat
• Négyszer kapott Superbrands díjat a márka elismeréseként
• 15 orszában van jelen
• 26 éve van jelen a piacon
• 30 féle kerékpár a portfólióban
• 100.000 kerékpárt gyárt egy év alatt
• Több millió elégedett vevő világszerte

Dema kerékpár képes katalógus 2020

 

Trans Montana kerékpár

A Trans Montana kerékpárokat Magyarországon gyártják több mint 20 éve.
Kínálatukban megtalálhatóak a Gyermek és Junior kerékpárok, MTB, City, Túra treking és Cross trekking kerékpárok.
Az acél és alumínium vázból készült biciklik különböző felszereltséggel, Shimano váltókkal és váltókarokkal kerülnek forgalomba.
Kiemelkedően sok színből lehet választani!
Trans Montana kerékpárból biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet!

Trans Montana kerékpárok 2020