BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Kerékpár márkáink, katalógusok

Kerékpár márkák leírásai, képes katalógusok. SCHWINN CSEPEL, NEUZER, DEMA, Trans Montana kerékpárok valamint elektromos kerékpárok.

 

Schwinn Csepel kerékpár

A Csepel Zrt. Magyarországon teljes körű kerékpárgyártást folytat. Az 1928-ban Weiss Manfréd által alapított gyár az államosítást követően a Csepel Művek részeként működött tovább, és gyártotta a sokak által jól ismert Csepel bicikliket.
A rendszerváltást követően a gyárat elsőként privatizálták, majd amerikai-magyar vegyesvállalatként működött, Schwinn-Csepel néven. Több tulajdonosváltást követően, végül magyar tulajdonba került, ezzel garantálva vevőinknek a tradicionális Csepel kerékpárok gyártását is, a már megszokott kiváló minőségben, innovatív körülmények között.
Az egykori klasszikus biciklik egy része, mára ugyan átalakult - természetesen a kor igényeinek megfelelően - ám továbbra is készül néhány, a korabeli formákat felidéző darab is. Emellett számos modern bicikli is gyártásba kerül. Ilyenek a közkedvelt trekking, túra trekking, mountain bike és verseny vagy más néven országúti kerékpárok. Persze ne feledkezzünk meg a strapabíró fiú és lány gyerekbiciklikről sem.

Csepel kerékpár képes katalógus 2020

 

Neuzer kerékpár

A Neuzer eleinte csak apró dolgokat, kulacstartót, fékpofát, féknyerget és csomagtartót gyártott.
1992-től az alkatrészgyártás mellett már Tajvanból importáltak bicikliket, melyeket itthon szereltek össze. Első évben 12 ezer, 1995-ben pedig már 45 ezer kerékpárt gyártottak kizárólag hazai piacra. 1996-ban megszületett a saját márka, melynek sikere máig töretlen.
Két év múlva, 1998-ban indult az export. Ekkor már évi 105 ezer bringát készítettek. Pár év múlva sikerült betörniük a nyugat-európai országokba is. Elsőszámú célpontjuk Svájc és Nagy Britannia volt, de szép eredményeket értek el Németországban és Svédországban is.
Jelenleg az üzem éves kapacitása nyolcvanezer bicikli, ha nagyobb megrendelés érkezik, százezer darabig növelhető a termelés.
A Neuzer Kerékpár Kft. szinte a kezdetektől támogatja a magyar kerékpársportot. 1995-ben a cég megalapította a Pilis Cross Country Club-ot, ami mára Pest megye legjelentősebb hegyikerékpáros egyesületévé vált.
A Neuzer bicikli-palettája igen széles, gyerekbiciklitől kezdve az országúti, városi és hegyi kerékpárokon át egészen a professzionális versenybringákig. De találunk a kínálatban BMX-et, rollert, és elektromos biciklit is.

Neuzer kerékpár képes katalógus 2020

 

Dema kerékpár logo

A DEMA az egyik legrégebbi szlovák kerékpármárka. Több mint 25 éves tapasztalattal gyártanak kerékpárokat. Saját fejlesztésű, modern design és kiváló minőségű alkatrészek jellemzik. Tökéletesen lépést tartanak a legújabb trenddel, képesek a gyors változásra, így nagyban hozzájárulnak a minőségi kerékpározás élményéhez.
Miért válaszd a DEMA márkát?
• Azon ritka gyártók közé tartoznak, akik, saját fejlesztésű elektromos motorral szerelik fel az e-bike-okat
• Négyszer kapott Superbrands díjat a márka elismeréseként
• 15 orszában van jelen
• 26 éve van jelen a piacon
• 30 féle kerékpár a portfólióban
• 100.000 kerékpárt gyárt egy év alatt
• Több millió elégedett vevő világszerte

Dema kerékpár képes katalógus 2022

 

Corelli kerékpár

Corelli
A Törökországi Korel Elektronikai Ipari és Kereskedelmi Rt. már 1988 óta gyárt alumínium alapanyagot a bel- és külföldi beszállító ipar számára. Tulajdonképpen az alumínium gyártásra építették kerékpárvázak gyártását. A Corelli még a gyermekkerékpárokat is alumínium vázzal készíti. Évente 25 ezer tonna alumíniumot állítanak elő. 2015 ben elkezdték az alumínium vázas kerékpárokat gyártani nagyon jó ár érték arányban. Emellett a Dacron gyártmányú alumínium fékkarokat, sőt váltókat is ők gyártják. 23 ezer négyzetméteren zajlik a bicikligyártás. Robothegesztő részlegtől a festőműhelyig minden megtalálható a szerelősoron, ami a bringák előállításához szükséges. Folyamatosan fejlesztenek, törekednek a hibamentes gyártásra, mivel nagyon komolyak a minőségi követelmények.
A gyerek biciklik mellett főleg a trekking kerékpárt emelhetjük ki. Ezek közül is a túra kerékpárokat és a cross kerékpárokat valamint MTB kerékpárokat melyeket 26 colos 27.5 colos, valamint 29 colos kerékmérettel gyártanak.

Corelli kerékpárok 2022

corelli-2022 katalog S