Üzlet: 06-20-776-2494 | Szerviz: 06-20-779-8509
Kosár részösszeg:  Ft0.00

Kerékpárok üzembe helyezése

Az első beállítás kulcsfontosságú „esemény” egy kerékpár életében, hiszen ezen múlik a bicikli használatának élménye, a közlekedés biztonsága, alkatrészek élettartama és nem utolsó sorban a gyártói garancia érvényesíthetősége.
Egy olyan szakember, aki évek óta ezzel foglalkozik, tapasztalatából adódóan viszonylag gyorsan el tudja végezni ezeket a beállításokat.
Soha ne próbálkozzon házilag beállítani a kerékpárt! Fontos szem előtt tartani, hogy a nem megfelelő beállítások az alkatrészek (fékek, váltók, hajtás, stb.) idő előtti elhasználódását okozzák, ráadásul veszélyeztetik a közlekedés biztonságát. Arról nem is beszélve, hogy  nagyon bosszantó tud lenni, ha egy jó bringa nem hozza azt a „felhasználói élményt” amit elvárunk tőle.

Mit tartalmaz az üzembe helyezés?
- fékek beállítása
- váltók beállítása
- hajtómű beállítása
- kormánycsapágy ellenőrzése
- kerekek beállítása, centírozása
- garanciajegy érvényesítése

Fontos megjegyezni, hogy az üzembe helyezés nem egyenlő az összeszereléssel, hanem az alkatrészek finomhangolását jelenti.

Mennyibe kerül az üzembe helyezés?

A BicikliCentrumban a nálunk vásárolt új kerékpárok üzembe helyezése, illetve beállítása INGYENES! (kivéve az ólomakkumulátoros elektromos járműveket)!!! Fontosnak tartjuk azonban megjegyezni, hogy házhoz szállítás esetén a futárszolgálatok nem vállalnak felelősséget a kiálló alkatrészek épségéért, ezért a kormányt síkba fordítjuk, a pedálokat nem tekerjük be és gyerekbicikli esetén a hozzá tartozó támkerekeket nem szereljük fel. Nagyobb kerékpároknál alkalmanként előfordulhat, hogy az első kereket ki kell vennünk és külön helyezzük be a dobozba. Minden kiszállított kerékpárhoz adunk fényképes szerelési útmutatót. Amennyiben a leírás szerint húzza meg a kormánybeállító csavarokat, tekeri be a pedálokat vagy szereli fel a támkerekeket, biztos lehet benne, hogy a kerékpár jól fog funkcionálni. Jó tekerést kívánunk!