BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Már csak néhányat kell aludni és BringaExpo!

2016-ban is megrendezésre kerül hazánk legnagyobb kerékpáros szakkiállítása a BringaExpo.
Március 3. és 6. között, naponta 10.00- 18.00-ig, több mint10 000 négyzetméteren várják a kerékpárok iránt érdeklődőket.
A rendezvénynek a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Hungexpo ad helyet.

BRINGAEXPO 2016. MÁRCIUS 3–6.

Az expón minden eddiginél több kiállító lesz, új, a hazai piac számára eddig ismeretlen márkákat is megismerhettek. Erre már csak azért kíváncsiak vagyunk, hisz tavaly is hiányérzetünk volt. Olyan neves márkák nem képviselték cégüket, mint például a Dema vagy az Author pedig mindkettő nagyon megbízható, modern, szép bringákat kínál.
Az idei expo legfájóbb momentuma az, hogy a Z-Tech Bike nem lesz jelen. Ez nem csak fáj, de érthetetlen is, hiszen számos újdonsággal büszkélkedhetnek. Ráadásul a választék nagyon nagy, az egyszerű és olcsó elektromos tanyabringákon át a legmodernebb pedelec rendszerűig mindent kínálnak és az árak is barátságosak.

ZTech elektomos kerékpár

Na de nézzük a pozitívumokat!
Az ország legrangosabb kerékpáros kiállításán idén már egy teljes pavilont megtöltenek a kiállítók, így a tesztpálya már csak egy másik csarnokban fér el. Az idén akadályokkal tarkított betonon, terepen és cyclocross pályán is tesztelhetünk.
Izgalommal várjuk  a CTM és a Torpado újdonságait. Őket azért is emeljük ki, mert mind funkcionalitásban, mind a dizájnban megdöbbentően széles a paletta és nem utolsó sorban az "átlagmagyarnak" is megfizethető. De szeretnénk tesztelni elektromos bringákat, fekvőbiciklit, háromkerekűt és még sok minden mást. Reméljük, az idén is láthatjuk a "nagyokat", mint a Ghostot, a Lapierret, Giantet, Meridát.

Na de magasztaljuk egy kicsit,- sőt nem is kicsit - a hazai kerékpárokat is.

A Csepel a honiak közül ismét a legnagyobb helyen várja az érdeklődőket. Sok mindenen változtattak, fejlesztettek. Látszik ez a felszereltségen és a dizájnon is. Nem utolsó sorban még mindig olcsónak számítanak a Csepel bringák. Persze a jó ár-érték arány nem jelenti a gagyit. De nem ám! Évtizedek óta tudnak a meghatározó trendekhez igazodni és a minőség mindig szuper. Vannak családok, ahol generációk sora használta, használja a Schwinn Csepel bicókat. Nekik is kedveskedik most a cég, hiszen jönnek a megújult tacskók. Izgalommal várjuk, milyen lesz a fogadtatása.

Újdonság a Csepel Tacskó!

A hazaiak közül kiemelnénk még a Nopeust. Ők Néhány évvel ezelőtt rögös uton indultak el. Mindenért meg kellett küzdeni, de mára jó minőségű, kifejezetten szép kerékpárokat kínálnak. Repertoárukban megtalálhatók a városi, a túra a monti és az elektromos is.

NOPEUS

Érdemes megemlíteni a Neuzert, ahol izgalmas és sokféle színben pompáznak a bringák. Bár nem rendelkeznek olyan nagy múlttal, mint a Csepel, de gyártás szempontjából - ha lehet így fogalmazni - az egyik "legmagyarabb" cég, hiszen a bringákat nemcsak itthon szerelik, de csúcstechnológiával maguk is festik.
Reméljük a Hauser is bemutatja idei modelljeit. A mindig szép és megbízható kerékpárok mellett méltán sokan teszik le  voksukat.
A Montana pár évvel ezelőtt még kicsi cég volt, azonban az évek során szinte észrevétlenül "lopakodtak" a nagyok közé. Szépen kivitelezett, modern vázgeometriájú modelleik eszméletlenül sok színben pompáznak. A kivitelezés gyönyörű. A 20-as és a 24-es junior biciklik nem véletlenül a hazai vásárlók kedvence.

Montana kerékpár

A Mali cég - reméljük - saját bringáit is bemutatja, bár mint tudjuk, ők forgalmazzák a Cannondalet és a Mongooset. Mindhárom márka figyelmet érdemel.
Végül, de nem utolsó sorban a Badcat & Baddog. Ők sokáig csak Nyugatra gyártottak, 1-2 éve azonban a magyar piac felé is nyitottak. Széles választék, jó minőség jellemzi, és nem utolsó sorban a magyar pénztárcához is tudtak igazodni.

A színpad sem lesz mindennapi, a műsorvezetők és a program sem.  A hangulatot meg ti adjátok :-)
"A pódiumon bemutatkoznak a 2016-os év technikai újdonságai, a szezonban várható maratonok és versenyek, az induló csapatok és persze a mögöttük álló gyártók és támogatók. Olimpiai évet írunk, mikrofon végre kapják hát az olimpikonokat és paraolimpikonokat is. Szó lesz az idei cyclocross sorozatról, de a vendégek között lesznek világkerülő családok, híres és hírhedt bringás arcok is. A műsorvezetők beszélgetőpartnereinek nem csak beszéd-, de kerékpár tudásukról is számot kell adniuk az F pavilon tesztpályáin, ráadásul sosem egyedül, hanem egy »vetélytárssal« együtt. A Bringaexpo show elemeit is nehéz röviden összefoglalni. A Gravity Academy Show-ban magyar-, európai- és világbajnok, valamint Guinness-rekorder srácok próbálják felülírni a gravitáció törvényeit. Kihagyhatatlan a »Gizmo« féle Dirt Jump Show, a magyar bajnokok bemutatója a pump track-en valamint a BMX mutatványok földön és levegőben. A Bringaexpo-n rendezik a világ első Superior Cyclocross Show-ját is. Jó hír, hogy több extrém kerékpársportot a látogatók is kipróbálhatnak, így tulajdonképpen a show részesei lehetnek. De számos versenyben is részt vehetnek, bringafocizhatnak, és lesznek közönségjátékok is ajándékokért.
A szervezők a gyerekekkel érkezőkre is gondoltak. A teszt pavilonban lesz futóbicikli- és gyerekpálya KRESZ táblákkal, a legkisebbeket folyamatosan várja a bringás játszóház, sőt egy virtuális edzőtáborba is »beiratkozhatnak«,  ahol igazi edzők oktatják majd a terep- kerékpározást." - írja a CsepelBike saját oldalán.

Bringaexpo bemutató

Akkor foglaljuk össze!

Soroljuk, mi az, ami más lesz mint eddig volt:

  • Egy pavilon helyett kettőt foglal el a Bringaexpo
  • Nem csak nézegetheted, de többféle tesztpályán ki is próbálhatod a bringákat
  • A kerékpárokat egy egész pavilont betöltő tesztpályán teheted próbára
  • Több programra, nagyobb show-ra számíthatsz


És ami most sem változik:

  • Idén is nálunk láthatod a legtöbb újdonságot
  • A belépőjegyeddel ezúttal is megnézheted az egyidejű Utazás kiállítást
  • A helyszín újra a Hungexpo
  • A hangulat pedig ismét fergetes lesz


Tehát március 3. és 6. között, naponta 10.00- 18.00-ig, több mint 10 000 négyzetméteren BRINGAEXPO!

Helyszín:
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Bejárat:
I. és III. kapu

Megközelítés:
- Kerékpárral a Kerepesi út vagy a Fehér út felől az Albertirsai úton. Kerékpártároló az I-es és III-as fogadócsarnok előtt.
- 2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 100-as busszal vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 15 perc). A 100-as busz a kiállítás ideje alatt sűrítve közlekedik.
- 37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.
- Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról vagy az Örs vezér tere - Fehér út útvonalon.
- Vonattal a Keleti pályaudvarról Kőbánya felső állomásig.

Jegyvásárlás
Regisztráljon kedvezményes online belépőjegyért!

Találkozunk a bringaexpon :-)

← Előző Következő →