BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Kerékpárral télen

 1. Kerékpározás télen?! Ne te essél, hanem a hó!

  Sokan tartanak a hideg, havas időben való kerékpározástól. Az ember komfortérzetét erőteljesen befolyásolják a mínuszok. Vannak akik a kondíció megtartása végett ilyenkor szoba- vagy spinning kerékpárra szállnak. Előre bocsátom, ez mindenképpen hasznos. Még jobb, ha ilyenkor ablakot nyitunk és friss levegőt szívunk. Persze a szobakerékpározás közel sem olyan változatos, mint amikor két keréken hasítunk és közben minden változóban van, a táj, az emberek, az autók. Sebaj! – ezen könnyen segíthetünk. Hallgassunk közben zenét, esetleg nézzünk egy jó filmet vagy menjünk el egy közös spinning edzésre!

  Téli kerékpározásPersze a legelszántabbaknak nem fogja kedvét szegni a hideg és a latyak. Nem is beszélve az egekbe felszökött benzinárakról és a lassú, drága tömegközleke

  Bővebben
 2. Hahó! Esik a hó!

  Hólánc a kerékpárra? Igen! Könnyen felszerelhető, biztonságos kiegészítő a fagyos napokra.

  Hólánc kerékpárra

   

  Kissé későn, de leesett az első hó. Ilyenkor csak a legelszántabb bringások pattannak nyeregbe, néhányan pedig kipróbálják, milyen a hóban tekerni. Ha csak mókázunk, annak 10 perc után vége, de ha komolyan kerékpárral akarunk közlekedni, akkor jöhet a Bike Spikes. Ez a bicikli hólánc a holland tervező,  Cesar Van Rongen remek találmánya. A havas napokra nem kell szöges gumit szerelni a felnikre, ugyanis a  Bike Spikes könnyen a meglévő köpenyre "húzható".

  Hólánc kerékpárra

  A szerkezet hat darab rugalmas, tüskés részből áll, amiket egy  feszí

  Bővebben