BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

Szeptember végéig lehet jelentkezni a Kerékpárosbarát Település és Munkahely címre

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által hetedszerre meghirdetett beküldési határideje szeptember végén lejár. A közlekedésért felelős tárca a munkáltatók, önkormányzatok példamutató intézkedéseit és kezdeményezéseit ismeri el a kitüntető címekkel. A nyertesek egy évig használhatják majd a „Kerékpárosbarát Munkahely 2013” vagy „Kerékpárosbarát Település 2013” elnevezést és emblémát.

Kerékpáros barát település

A felmérések szerint Magyarországon évről-évre gyarapodik a rendszeresen kerékpározók tábora. A kormányzat bátorítja a kerékpárral közlekedő munkavállalók, ügyfelek kiszolgálására alkalmas munkahelyek, intézmények kialakítását.
A munkáltatók és önkormányzatok számára idén az eddiginél kevesebb feladatot jelent a pályázati részvétel. Az eljárás egyszerűsítésének köszönhetően az adatlapot internetes felületen is ki lehet tölteni. A korábbi években indulóknak a már megküldött dokumentumokat nem kell ismételten beadniuk. A regisztrációnál kapott kóddal az előzőleg közölt adatok könnyen csatolhatók az új jelentkezésekhez.
A pályázati dokumentumok a kormányzati portálon keresztül érhetők el, ugyanitt található meg az elektronikus beküldéshez szükséges adatlap. A Kerékpárosbarát pályázatok eredményhirdetése az év végén várható a négy vállalati és három települési kategóriában.
Forrás: orientpress

← Előző Következő →