BicikliCentrum

Bevásárlókosár 0
0 Ft

VisszapillantÓ (videó)

Akár hétvégi kerékpártúrákra, akár napi ingázáshoz, akár bringás vásárláshoz, szóval mindig mikor bicajjal mész valahova, ez a forradalmian új visszapillantó tükör jó szolgálatot tesz neked. Nem csak biztonságos, de elegáns, sőt "szemtelenül" jópofa kis szerkentyű.

RearViz karra szerelhető visszapillantó tükör

A RearViz visszapillantó tükröt egy karszalag segítségével lehet biztonságosan felerősíteni. Miután felhelyeztük a karunkra, a domború tükör segítségével mindent látni ami a hátunk mögött történik, innen az elnevezés. Nem kell forgatnunk a fejünket, sőt néha egész törzzsel elfordulni, ami - valljuk be őszintén, bármilyen akrobatikusak vagyunk -, instabillá teszi a bringást és ha valami a másodperc törtrésze alatt előtted történik, na abba jobb nem is belegondolni. Nagy előnye még, hogy nem a kormányvéghez kell csatlakoztatni, hiszen a kormány elmozdulásával már nem biztos, hogy a megfelelő szemszögből kapjuk a képet.

RearViz karra szerelhető visszapillantó tükör

 

RearViz karra szerelhető visszapillantó tükör
A RearViz elegáns, könnyű és kényelmes is. Jelenleg öt színben kapható: fekete, kék, zöld, narancs, lila. Bónusz: A színes betétek cserélhetők! A standard modell most 33 dollárért kapható és négy különböző hosszúságú karszalagból lehet választani.

← Előző Következő →